Ana Stanić
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Ana Stanić demantovala je spekulacije da se razvodi od bivšeg košarkaša Momčila Lavrića sa kojim je u braku više od dve decenije.

-NE BIH VOLELA DA BILO ČIJE DETE TO DOŽIVI- rekla je Ana na   spekulacije o razvodu.

Pre četiri godine šuškalo se o krizi između bračnih partnera i navodnom krahu ovog odnosa.

Pevačicu je prijateljica upoznala sa Momčilom, a onda je usledilo i venčanje u manastiru na Fručkoj Gori.

Lavrnić u svom vlasništvu poseduje lanac jedne prodavnice obuće. Par ima jednog sina.

Pre četiri godine Ana je demantovala navode da se par razvodi.

- Ja niti sam ikad komentarisala, niti tužila medije kada objave trač o meni. Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu - napisala je tada Ana na Instagramu.

Podsetimo  Ani Stanić je ovo prvi brak, dok je njen izabranik prethodno  bio u bračnoj zajednici sa voditeljkom Brankom Nevistić, sa kojom ima sina Luku.

BONUS VIDEO:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fservices.brid.tv%2Fplayer%2Fbuild%2Fbrid.min.js%3Ffbclid%3DIwAR0YL-16pvNCvw8kcyILCtjgYTnRQj2YWIpsSgYIsL8IKcFXzlSpZvK4ahI&h=AT0PMe3JiRHLJITNVC3sVUHiBnIp8H-ptIuCUC4egMI7BSJrjnwewK9EubWgRostvtR_F5mb8l-3MfoHPq1WLwzVFUSzQoJiTYi2Q7ABCcOslKUuRUZjxVvpt7jxyXaZUhw77Q

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading