Ana Stanić
Foto: Printscreen/Instagram

Ana Stanić oduvek je važila za smernu pevačicu koja nikada nije igrala na kratu provokacije, već isključivo svoje muzike, a fotkama sa mora koje su osvanule na društvenim mrežama pokazala je da zasluženo treba da se nađe na listi najzgodnijih javnih ličnosti na našoj estradi.

U jednodelnom crvenom kupaćem, ona je ispozirala u tirkizno planoj vodi koja se nazirala iza nje i koja je stvarala idealan kontrast dok se njena vitka figura mogla videti u pripijenom kostimu.

Za razliku od njenih brojnih koleginica koje su se podvrgle korekciji grudi, Ana se može pohvaliti prirodnim poprsjem koje je idelanih proporcija.

„Brutalno izgledaš“, „Svaka čast“, „Prelepa i prezgodna“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Podsećamo, pevačica je nedavno otkrila i da se jednom onesvestila u gradskog prevozu i da je zbog toga stekla ozbiljne traume.

-To su bile one najveće gužve u doba inflacije gde su ljudi maltene ispadali iz autobusa. Sećam se da sam se jednom u povratku iz škole oko dva sata popodne onesvestila od gužve, ali pošto je bila tolika gužva ja nisam pala. Od toga sam dobila ozbiljnu traumu i postavljala sam sebi važno pitanje da li ću imati svoj auto i da li ću ikada više morati da se vozim gradskim prevozom – iskreno je rekla pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading