RTS
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Legenda srpskog glumišta, Marko Todorović, svima je ostao upamćen po ulozi Milana u kultnom domaćem filmu "Žikina dinastija", ali malo ko zna detalje iz njegovog privatnog života.

Kako je uvek puštao da njegove uloge i dela govore umesto reči, retko ko zna da je Marko pored velikog pečata u istoriji kinematografije iza sebe ostavio i jednu naslednicu, lepu Svetlanu-Lanu Todorović.

Njegova ćerka nije krenula očevim stopama, ali je diplomirani kostimograf, čime se i bavi, te osim pozorišta radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Svetlana-Lana u dugom je i skladnom braku sa tetinim kolegom, glumcm Zoranom Cvijanovićem, sa kojim je u skladnom braku više decenija.

Jednom prilikom Svetlana je govorila o svom suprugu, sa kojim ima ćerku Milenu.

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila, prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je Lana za "Politiku" jednom prilikom.

Umetnički par se retko pojavljuje u javnosti, već svoju ljubav godinama unazad ljubomorno čuvaju u toplini svog doma, a ne u medijima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading