Đorđe
Foto: Printscreen/Printscreen

Roker Đorđe David sinoć je u Severnoj Makedoniji doživeo saobraćajnu nesreću na autoputu u kojoj je preminula žena.

Lj. T. (49), koju je vozač udario na autoputu, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci.

Roker se nakon udesa oglasio, kada je saopštio da su analize urađene i da u krvi navodno nije imao alkohol niti druge supstance.

- Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe David za "Grand" i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao zakonsku proceduru nakon udesa.

Podsetimo, u nesreći su, kako tvrdi policija, učestvovala tri vozila, a sve se odigralo sinoć oko 20 časova.

- U nesreći su učestvovala vozila "volkswagen polo" sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, "volkswagen golf" skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i "opet insignia" srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đ. N. (59), državljanin Republike Srbije. U nesreći je stradala Lj. T. (49) iz Kumanova, koja je bila suvozač u vozilu marke "VW polo" - naveli su ljudi iz policije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading