OVO JE ŽENA KOJU JE ĐORĐE DAVID UDARIO NA AUTOPUTU Otkriven identitet preminule osobe u jezivoj saobraćajki
Foto: Printscreen/Printscreen

Roker Đorđe David sinoć je u Severnoj Makedoniji doživeo saobraćajnu nesreću na autoputu u kojoj je preminula žena.

Lj. T. (49), koju je vozač udario na autoputu, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci.

U nesreći su, kako tvrdi policija, učestvovala tri vozila, a sve se odigralo sinoć oko 20 časova.

- U nesreći su učestvovala vozila "volkswagen polo" sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, "volkswagen golf" skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i "opet insignia" srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đ. N. (59), državljanin Republike Srbije. U nesreći je stradala Lj. T. (49) iz Kumanova, koja je bila suvozač u vozilu marke "VW polo" - naveli su ljudi iz policije.

Smrt žene konstatovali su lekari kumanovske Hitne pomoći, prenose mediji, a prema navodima policije V. P. je zadobio teške telesne povrede, a povređeni su i B. T. i Đorđe David, koji su prevezeni u bolnicu, prenosi "Telegraf".

Inače, dva automobila su se sudarila, a Đorđe David je naleteo na ženu koja je stajala ispred, dok je njena ćerka bila u blizini.

Ženska osoba je ušla na autoput u suprotnom pravcu i sudarila se sa drugim automobilom. U tom momentu su oba automobila ostala na sredini puta poprečeni. Tada je Đorđe David naleteo na njih jer je bila magla i nisu imali farove, kao ni bilo kakve oznake. Žena koja je poginula je stajala pored kola, a pevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život.

Na mrežama su se pojavili snimci i fotografije saobraćanje nesreće koju je doživeo pevač.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading