Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: ATA Images/Printscreen

Poznato je da pevači odlično zarađuju, a pozamašnI bakšišI omogućili su im luksuzan život. 

Naši pevači nimalo ne zaostaju za svetskim zvezdama i da za velelepne kuće daju i po nekoliko miliona evra.

Svetlana Ceca Ražnatović

Cecina vila vredi 3,3 miliona evra Svetlana Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitniji deo srpske prestonice. Cecina vila je jedna od najskupljih od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Njena vrednost procenjivala se na oko 2,5 miliona evra, pre nego što ju je nedavno renovirala. Po poslednjim procenama kuća vredi 3,3 miliona evra.

Miloš Bojanić

Miloš Bojanić je vlasnik dvorca od 1.500.000 evra, a ima i hotel na moru. Pevač i rijaliti-zvezda vlasnik je nekoliko preskupih nekretnina, a na vrhu spiska su njegova luksuzna kuća sa bazenom nadomak Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je maltene pretvorio u hotel.

Bojanićeva prelepa kuća sa zelenim krovom u Vojvodini čak je oglašavana na prodaju po ceni od milion i po evra, a pevač je rekao da uživa u sređivanju kuća i da sebe vidi kao ozbiljnog trgovca nekretninama. Ipak, kuće na Crnogorskom primorju nikad nije želeo da se odrekne jer mu je posebno prijatno da leta provodi uz more, a njegova supruga Branka se bavi izdavanjem smeštaja i ishranom turista, koji se zadovoljni iz godine u godinu vraćaju da opet budu pevačevi gosti.

Dragan Kojić Keba

Bežanijska kosa, vrednost: 1.200.000 evra

Aleksandra Prijović

Prija živi u kući skupljoj od pola miliona Iz novoosnovanog beogradskog naselja na obroncima Voždovca, gde je živela na poslednjem spratu jedne zgrade koji je sama kupila. Aleksandra se trudna posle venčanja sa Filipom Živojinovićem sa njim preselila u komšiluk Filipovog oca, koji je kao svadbeni dar mladencima poklonio tu kuću, čija vrednost se procenjuje na oko 600.000 evra. Međutim, mana ove skupe nekretnine je što pevačica zid deli sa komšijama i što nema veliko dvorište u kojem bi njen naslednik imao svoj kutak za igru.

Goca Božinovska

Surčin, vrednost: 700.000 evra

Pink.rs

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading