Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Ceca Ražnatović često se pojavljuje u javnosti sa sestrom Lidijom, ćerkom Anastasijom, kao i sinom Veljkom i njegovom porodicom, ali Cecinu majku javnost retko ima prilike da vidi.

Ceca je više puta isticala da je veoma vezana za roditelje, Slobodana i Miru Veličković, koji su joj uvek predstavljali podršku i oslonac.

Fanovi ipak nemaju često prilike da vide pevačicine roditelje, te je zbog toga fotografija koja se pojavila na društvenim mrežamaizazvala lavinu komentara.

Na objavi je Ceca iz mlađih dana kako pozira sa majkom Mirom, za koju kažu da takođe ima talenat za muziku.

https://www.instagram.com/p/CNxxjrap24y/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c68989a6-b9f6-4a1c-a443-4da994eb6dc6

Ceca na fotografiji ima kratku kosu, a sličnu frizuru tada je nosila i njena majka, te je očigledno koliko liče.

Podsetimo, Ceca je rodom iz Žitorađa, gde jeodrasla u porodičnom domu sa sestrom Lidijom i roditeljima, a pevačica je jednom prilikom otkrila da im je majka bila i te kako stroga.

- Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - rekla je Ceca svojevremeno:

- Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja - rekla je Ceca, prenosi "Blic".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading