Miloš Biković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac kada je njegova verenica Ivana Malić na svet donela sina kom su dali ime Vasilije. 

Miloš i Ivana žive na Dorćolu, a ona je sada podelila idiličnu fotografiju iz njihovog doma na svom Instagram profilu.

Podsetimo, komšije Miloša i Ivane juče su otkrili do sada nepotnate detalje o mladom paru:

Naime, oni ističu da često viđaju baku koja ne krije radost zbog unuka.

- Ivanu nismo videli otkada se porodila, ona je sigurno uz bebu sve vreme dok Miloša viđamo kako juri - žuri na sve strane. Ipak, najradosnija je baka Marija, Miloševa majka koja ozari čitavu ulicu kada izađe. Čestitali smo joj i prosto vidite da žena lebdi od radosti. Sve su oni to zaslužili, divna su porodica - kaže komšija Rade.

Susedi ističu da je sobica za bebu bila odavno spremna.

- Stizali su mesecima paketi na njihovu adresu, sobica je odavno bila spremna. Ivana je blistala u trudnoći, često smo je viđali samu, ali i sa Milošem u šetnji. Bila je aktivna trudnica. Ona je jedna prirodna devojka, koja se pristojno ponaša i isto tako oblači. Ne možete vi na njoj videti neke kristale i kič, ali ni brendove da “dreče”. Ni Miloš nije takav, da se hvali materijalnim stvarima. Njegova majka je ostala prizemna i ljupka žena uprkos uspehu sina, ističe Dana i dodaje:

- Momci iz kafića su pre neki dan videli Miloša, pa su mu čestitali. Omiljen je u kraju. On je u duši još dete, što je za glumački poziv dobro, ali će biti dobar otac. To se vidi.

Devojke koje žive u istom kvartu gde i Biković otkrile su da mu majka često dolazi

- Gledamo ga u “Keš taksiju” na vašoj televiziji, tu je baš simpatičan, spontan i šarmantan. Češće ga viđa naša drugarica otkada je dobio sina, verovatno je za prvo vreme malo razredio poslovni raspored kako bi bio uz Ivanu, majka mu dolazi često, rekli su oni za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading