ana radulović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljki rijalitija Ani Radulović izgled je veoma bitan. Ona se trudi da održava vitku liniju, te je otkrtila kako je uspela da smrša ćak 12 kilograma.

Ana je najviše kilograma dobila u trudoći, a s obzirom da danas izgleda kao i pre porođaja, otkrila je kako je uspela da vrati devojačku liniju.

- Ponekad mi se činilo da se gojim i od vode  - rekla je Ana koja je, kako kaže, umela da pojede i po četiri sladoleda na dan.

Momentalna promena bila je neophodna, te je Ana odlučila da probuši kašiku i posle 16 časova ne jede ništa.

U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno - započela je ona, pa nastavila:

Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se - rekla je za "Informer" Ana koja dnevno pije i po dve litre vode.

- Svako jutro doručkujem ovsenu kašu sa sezonskim voćem. U toku dana popijem bar dve litre vode, što ranije nije bio slučaj. Dešavalo mi se da za ceo dan popijem samo čašu vode, što nije dobro. S vremena na vreme pijem i detoks-sokove, kojima očistim organizam. I to mi je pomoglo da smršam - kaže voditeljka koja redovno vežba sa ličnim trenerom.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading