jeremicjovana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima ćerkicu Leu, sa kojom živi.

Jovana ne govori često o svojoj naslednici, ali je sada odlučila da sa svojim pratiocima podeli fotografiju sa njom i to u emotivni tekst koji je sve raznežio.

- Moja ljubav, moj život, moj uspeh i moj jedini ratni drug do sad. Prošle smo sve, a prošle smo i suze i smeh. Zajedno! Majka se borila kao lavica i vučica za nju! - napisala je voditeljka.

Podsetimo, Jovanina ćerka imala je problem sa govorom o čemu je ona otvoreno pričala, a ova tema joj je bila veoma bolna, te je više puta zaplakala zbog toga.

- Tako je, kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora - rekla je tada Jeremićeva.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading