GDE SU I ŠTA RADE POBEDNICI "FARME" Pevačica za noć uzima više hiljada evra, a njemu se još uvek rugaju iz jednog razloga!
Printscreen

Od prve sezone rijalitija "Farma" prošlo je 15 godina. I dok su neki od učešća u ovom šou programu napravili novu profesiju i postali rijaliti igrači, drugi su popularnost iskoristili na drugi način.

U prvoj sezoni 2009. godine pobedu i ček na 100.000 evra odneo je pevač Milan Topalović Topalko. Ostao je upamćen po flertu sa misicom Sandrom Obradović i vrednom radu na imanju u Lisoviću.

- Pare ću potrošiti na pesme i stan - rekao je tada bivši učesnik „Zvezda Granda", da bi kasnije naglasio kako nikada više ne bi učestvovao u rijalitiju.

- Jednom sam bio, predstavio se publici i nema razloga da ponavljam - rekao je Topalko tada. 

Topalko je u međuvremenu objavio nekoliko hitova i održao veliki koncert u Centru Sava".

Naredne godine trijumfovao je njegov stariji kolega Miloš Bojanić. Folker veruje da je narod glasao za njega jer je bio žrtva Ivana Fecea Firčija i Dragana Marinkovića Mace, dok pojedinci smatraju da je to dobro odglumio.

"Svi su me napadali, i to samo zato što sam bio dete sa sela i znao sve da radim", rekao je Bojanić, koji se nedavno pojavio i u „Zadruzi 3", ali je posle mesec dana napustio rijaliti żbog puta u Ameriku.

Na jesen iste godine emitovana je „Farma 3". Pevačica Katarina Živković osvojila je simpatije gledalaca, posebno zbog romanse sa Banetom Jankovićem.

- Pre Farme sam imala baš malo posla. Saša Popović me je ubedio da uđem urijaliti kako mi karijera ne bi propala - rekla je tada Kaća, koja je pobedu unovčila tako što je postala jedna od najtraženijih pevačica i sada po nastupu zaraduje oko 4.000 evra. 

Slikar Sulejman Haljevac Memo dobio je najveću podršku 2013. On je postao član Upravnog odbora Zavoda za zbrinjavanje mentalno obolele dece „Pazarić" i voditelj emisije na jednoj bosanskoj internet televiziji.

Kontroverzna rediteljka Jelena Golubović jedna je od retkih koja može da se pohvali „duplom krunom". Ona je uzela po 50.000 evra u „Farmi 5" i u poslednjoj, sedmoj sezoni. Nam imanju u Lisoviću pronašla je i ljubav Čupa Kalača, ali ta veza nije opstala u spoljnom svetu.

Pirovu pobedu odnela je starleta Stanija Dobrojević, koja je trijumfovala u "Farmi 6". Ostala je upamćena po bliskom odnosu sa Kristijom Golubovićem, koji joj je posle rijalitija tražio polovinu nagrade! Kako bi kupila svoj mir, platila mu je 12.000 evra. lako je novac izgubila, dobila je skoro milion pratilaca na Instagramu i veliku popular- nost. Posle toga se neko vreme sklonila iz Srbije, a na rijaliti scenu se vratila u „Zadruzi 2", gde je našla ljubav. Trenutno je u Americi sa dečkom Markom Markovićem, s kojim planira brak i decu.

- Vreme je da postanem majka. O tome maštam već neko vreme, ali nisam imala s kim - rekla je Stanija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading