Nina Pavić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nekadašnja učesnica takmičenja "Nikad nije kasno" i sestra Merime Njegomir, Nina Pavić preminula je danas nakon duge i teške bolesti. 

Nina je o bolesti ranije otvoreno govorila, te otkrila kako je izgledala njena lavovska borba.

Njena sestra, Merima Njegomir, umrla je od iste bolesti, a Nina tada nije mogla da prisustvuje sahrani. 

Kako su mediji tada preneli, ona je tada bila u bolnici i zbog lošeg zdravstvenog stanja bila je sprečena da sestru isprati na večni počinak. 

Merimina sestra se tada oglasila bolnim rečima.

Nas dve, jedna majka, jedno srce! Jedna polovina srca je prestala da kuca! Sutra će se svi oprostiti od tebe, ja neću, ne želim, ne mogu. Sve dok i ova druga polovina ne prestane da kuca - napisala je neutešna Nina, nakon čega su poruke podrške i saučešća nastavile da se nižu.

Podsetimo, Nina se takmičila u muzičkoj emisiji "Nikad nije kasno", a jednom prilikom je otkrila zašto ne želi dapriča o svojoj bolesti. 

- Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja u "Nikad nije kasno" sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti– rekla je ona za jednom prilikom.

- Moja borba traje od 2001. godine, imala sam osam kancera, nažalost sada metastaze i sada bijem onu najtežu bitku. Do sad je bilo osam malignih tumora za 23 godine, ali je bilo lakše, uklone se, nekoliko terapija i to je to, ovo je sad mnogo neizvesnije, ali ne dam se i nadam se pobedi. Četvrti put idem na hemioterapiju, ovu poslednju sam počela u decembru i ne predajem se, iako je teško - govorila je ona za "Grand". 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading