Jovana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se preselila u vilu svog dečka, privrednika Dragana Stankovića. Ona je pre toga živela u svom stanu koji je sama uređivala, a koji je kupila u nakon višegodišnjeg stanovanja u prestonici.

Međutim, pre nego što se iz rodnog Ljiga preselila u Beograd, Jovana je živela u velikoj porodičnoj kući na sprat, a njena porodica bila je imućna i dobrostojeća.

Jeremićeva nikada nije oskudevala, s obzirom da je njen otac godinama bio vlasnik velike kafane i odlično zarađivao.

Njeni sugrađani otkrili su neke detalje o njoj i njenim najmilijima.

- Pa valjda dolazi, ali ne znam, ja je ne viđam često. Ja sam stariji čovek, ne znam je ja dobro, znam oko onoga za đaka generacije, da je tada oplela po profesorima nešto i na kraju "izmuvala" svoje. Bila je đavo kao mala i ostala - rekao je jedan od njenih sugrađana za "Paparaco lov"

Kako navode komšije koje poznaju njenu porodicu, kafana koja ih je godinama hranila je bila jedna od najpopularnijih lokala u tom okrugu. Međutim, vremenom je porodični biznis Jovaninog oca i strica propao, te je kafana zatvorena.

- Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo "đak generacije", a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada - ispričala je jedna od gospođa.

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni - otkrila je jedna komšinica Slobodanka za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading