Sofija
Foto: Alo/Alo

Sofija Šašić, čerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, bavi se modom. Ona ima i svoj modni brend koji reklamira na Instagramu, a kada je htela da podigne biznis na viši nivo, našla se u nebranom grožđu.

Naime, kako je Sofija objasnila, ona je dala veliki novac kako bi joj IT stručnjaci napravili sajt, ali je to bilo kratkog daha. 

Drugim rečima, za velike pare uvalili su joj tuđi domen.

- Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: "Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt". Ja rekoh: "Naravno, možeš". Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu - započela je priču Šašićeva i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofija Sasic (@sofiijavu_)

- Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem - rekla je Sofija, međutim, do nje nije uspela da dođe.

- Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama - ispričala je ona za Telegraf, ali nije htela da otkrije koliko je novca izgubila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading