Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Maja Berović snimila je sa Cecom Ražnatović rimejk hita "Ne računaj na mene" koji je svojevremeno proslavio Cecu i Miru Škorić. Podsetimo, one su kume, međutim, nisu u dobrim odnosima, pa ne čudi što je Škorićka imala negativan komentar na ovaj poduhvat Cece i Maje.

Međutim, ni Maja njoj nije ostala dužna.

-  Moram da kažem da nju jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona i ja i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. "Sto dinara" ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru - rekla je Maja, a na pitanje da li je očekivala da joj Mira pošalje bombonjeru, rekla je sledeće:

- Ma nisam očekivala ali mi je žao što je to nekako tako shvaćeno. Ja zaista to ne volim, ja nikad nisam bila osoba koja voli te medijske ratove i da sam htela da idem tim putem ja bih išla ali se tim stvarima nisam bavila nikad ni kada mi je možda tako nešto i trebalo a sada pogotovo ne - rekla je Maja za Telegraf.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading