Viktor Živojinović
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Najmlađi sin Brene i Bobe, Viktor Živojinović, pokazao je kakav luksuz ga okružuje.

Naime, on je danas oglasio na društvenoj mreži Instagram i pokazao kadrove koji u, najmanju ruku, oduzimaju dah.

Viktor je uživao u avionu, odmarao, gledao filmove, a oko njega je bio suvi luksuz koji baš i ne može svako da priušti.

On je pozirao sa šampanjcem i sve to objavio na pomenutoj mreži, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, dugo se spekulisalo o odnosu Sofije Šašić i Viktora Živojinovića, ali se njih dvoje o toj temi nikada nisu oglašavali.

Međutim, nedavno je Sofija rešila da objasni relaciju njihovog odnosa.

- Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i stvarno koja god da bude s njim biće srećna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji. Mogu ti reći da bi mnogi voleli da on i ja budemo zajedno, navijaju za našu vezu, jer smo karakterno slični, šta znam. Šalimo se on i ja da ako nikoga ne nademo, da ćemo se na kraju uzeti nas dvoje - rekla je Sofija.

- Ne znam, volim ga kao druga, on je meni posebno drag. Mnogo smo izlazili, družili se, tako da ga baš gotivim. Ne znam šta može da bude u budućnosti, sve je moguće - rekla je Sofija.

Ono što je, navodno, Sofija prećutala jeste to da se Lepoj Breni ta veza nije dopadala i da zbog toga oni više nisu zajedno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mito

16.01.2024 13:03

Bravo Viktore, pokazao si da si primitivac i da nisi ništa naučio u kući svojih roditelja. Hvaliti se zarađenim parama svojih roditelja je nepristojno. Gurati prst u oko sirotinji, je bezobrazluk. Danas je to moda. Umesto da se hvališ luksuzom koji nisi zaradio, pametnije bi bilo da pročitaš Nušića i da shvatiš kako se rugao u svoje vreme sličnim tebi.