Reper Pljugica
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Treper Luka Bijelović, javnosti poznatiji kao Pljugica, nakon prekida saradnje sa kolegom, reperom Desingericom, odlučio je da uplovi u novi biznis.

Naime, nakon što je u javnost procurila informacija da su ova dva repera prekinuli saradnju, Pljugica se povukao iz javnog sveta i zapustio muzičku karijeru, a sada je okrio da za to postoji razlog.

On je nekada bio poznat po skandaloznim nastupima i izjavama, a danas planira da potpuno promeni zanimanje. Treper je otkrio da razmišlja o kupivini predškolske ustanove i na taj način zarađuje.

Evo sad sam išao da gledam neki vrtić da kupim, ima u Beogradu, majke mi moje. Vrtić neki, malo da obrćem pare i to. Bio je na prodaji i zanimljivo je - rekao je on i dodao:

- Ne vrtić, igraonicu za decu, ali tu dolaze i deca za čuvanje, kao vrtić je, bukvalno. Išao sam da gledam lokal, pričao sa čovekom. Gledam tu igraonicu iz svakog mogućeg ugla - ispričao je on u "Davcast".

Podsetimo, Luka Bijelović Pljugica proslavio se zajedno sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom, a najviše pažnje javnosti privukli su zbog skandaloznih nastupa, a mnogi su komentarisali da su muzički izvođači preterali i da omladini, među kojima su omiljeni, daju veoma loš primer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading