Džej
Foto: Printscreen/Printscreen

Pokojni pevač Džej Ramadanovski tokom života je imao velike uspone, ali i velikie padove i razočarenja. O njegovom životu, koji nije bio ni malo lak, napravljen je film koji nosi naziv po njegovoj pesmi "Nedelja".

O njegovom privatnom životu govorio je pevač Saša Matić. On je otkrio da su ga mnogi prijatelji napustili kada mu je bilo najteže, kao i da je, kada god je bio u mogućnosti, delionovac šakom i kapom svima oko sebe.

- Džeja su svi ostavili kada više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojima su Aca Lukas, Aco Pejović, Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Ko god mu je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 evra - rekao je tada Saša Matić, pa otkrio da su Džeja mnogi prijatelji ostavili na cedilu kada mu je bilo najteže:

- Bio je džek, nije žalio novac, delio je i pomagao svima. Onda se desilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo tačno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao pare, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko.

Prijatelj Ramadanovskog, Aleksandar Mandić, potvrdio je sve Sašine navode kada je izjavio da kada je Džej imal, da su i svi pored njega imali.

- Donosio je džakove para i odmah bi sve potrošio. Kako dođu, tako i odu. Svima je davao novac, čašćavao je sve - rekao je Mandić za portal "Republika".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
adb

15.01.2024 17:36

Vi Srbi treba da tužite sve medije koji vam nameću udbaske pevace koji su svi vna-go kao uzore...posetite se po ciganiji