Šaban Šaulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pevačica Ilda Šaulić danas ima izgrađenu karijeru, a talenat za muziku je nasledila od oca, legendarnog pevača narodne muzike, Šabana Šaulića.

Ilda je, uprkos poznatom ocu i njegovoj zavidnoj karijeri, sama krčila put ka uspehu i nije dozvoljavala da trendovi i skandali obeleže njenu karijeru, a sada je otkrila šta je ono što joj je Šaban zamero kada je u pitanju muzika.

- Moje pesme su sve nekako bile tužne. Što bi rekao moj tata: „Imaš li ti ćerko neku pobedničku pesmu?“. Uvek su sve pesme bile nekako setne, tužne, stalno nešto patim, ne znam. Meni se dešavalo da i u trenucima kada sam bila srećna snimam takve pesme. I dan danas snimam takve pesme, jer ih volim i pogađaju me. Volim tako teške i emotivne, na primer uz Vidu Pavlović mogu uvek da zaplačem. Ne zato što ta priča mene pogađa, nego zaista volim tu setu, ne mora tekst da se lično odnosi na mene - rekla je ona za "Grand", pa otkrila da je po njoj najemotivnija pesma koju je snimila posvećena upravo njemu:

- Emotivno najteža pesma koju sam snimila nije posvećena nekim muško-ženskim odsnosima. To je pesma „Suza“ koju sam ja posvetila mom pokojnom ocu i to je neka najveća tuga ako gledamo kroz pesmu i moj život.

Podsetimo, Ilda je nedavno istakla da će se posvetiti obradi pesama svog oca Šabana Šaulića.

- Tatine pesme niko ne može da otpeva bolje od njega, ali sam poželela da neke od njih uradim na drugačiji način, pošto verujem da treba i dalje da se slušaju. Želim da ih približim nekom mom fazonu. Taj posao je za mene veliki izazov i drago mi je što sam se u to upustila - rekla je Ilda za "Gloriu".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading