RASHOD NAM JE DNEVNO BIO MILION! Šok priznanje pevačice: Upali smo u dugove...
Printscreen

Pevačica Snežana Đurišić otkriva da je upala u značajne finansijske teškoće zajedno sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem, sve zbog velikih troškova koje su imali prilikom izgradnje doma.

Ona ističe da je bilo uzbudljivo graditi kuću u prestižnom beogradskom naselju Dedinje, ali su se problemi neočekivano pojavili.

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - počela je pevačica, pa je nastavila:

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju plac i neku blatnjaču, pa je to pazario. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove. 

Pevačica je posle smrti partnera rekla da je morala da napusti vilu koju su zajedno gradili, jer je unutra sve podsećalo na njega.

-  Kad se desila jedna tragedija kuću sam rešila da prodam. Shvatila sam da sam mnogo patila i rešila sam da odem odatle - objasnila je Đurišićka za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading