TONI CETINSKI DOŽIVEO NEPRIJATNOST U SARAJEVU Pevač bio priveden i zarobljen, progovorio o svim užasima
Foto: Alo/ilustracija

Bura oko nastupa pevača Tonija Cetinskog na obeležavanju 40. godišnjice ZOI u Sarajevu ne jenjava, ali ovo nije prva neprijatnost koju je pevač doživeo tamo.

Naime, Toni je i sam pre nekoliko godina otkrio da je bio priveden na njihovom aerodromu, a potom i objasnio celokupnu situaciju i šta se zapravo desilo.

- Bilo je svega i kad bi se snimao film po istinitim događajima iz mog života, jamčim da bi kod nas bio najgledaniji. Ne zato što je reč o mojim proživljenim trenucima, nego zato što je zaista bilo puno onih koji su baš filmski - rekao je on i dodao:

- Da, bili smo privedeni i zarobljeni, te naposletku razmenjeni kao ratni zarobljenici na području sarajevskog aerodroma. Nije bilo table, pa smo uleteli malo greškom ravno na patrolu u srpskom delu, te bili privedeni. Dobro smo prošli, ali priznajem da nije bilo baš zanimljivo - rekao je Cetinski pre nekoliko godina za "Večernji list".

Podsetimo, Toni se juče za Alo! oglasio i otkrio da ne mari za negativne komentare povodom njegovog nastupa u Sarajevu i istakao tom prilikom da on širi ljubav i okuplja dobre ljude, gde god da se pojavi i peva.

- Dva dana dobijam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom. Pevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podela i predrasuda i tako ce ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skoplju, Novom Sadu, Budvi, Cetinju ili Podgorici ili Ljubljani. Svugde jednako uživamo. Pripremam iznenađenje za 10. februar i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se - rekao je Toni za Alo! i dodao da je tako na kompletnom prostoru bivše Jugoslavije i da ljubav niko ne može razbiti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading