Toni Cetinski
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Hrvatska i regionalna zvezda, pevač Toni Cetinski, nastupiće na obeležavanju 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine u Sarajevu, a nakon što je na press konferenciji otkriven celokupan program, nastao je opšti karambol.

Brojne javne ličnosti, ali i građani Sarajeva, izrazili su negodovanje zbog njegovog nastupa, a među prvima je bio kompozitor Vlado Podany, kao i influenserka Hana Hadžiavdagić.

Mi smo stupili u kontakt sa Tonijem, kako bi nam prokomentarisao šta on misli o svemu.

- Dva dana dobijam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom. Pevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podela i predrasuda i tako ce ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skoplju, Novom Sadu, Budvi, Cetinju ili Podgorici ili Ljubljani. Svugde jednako uživamo. Pripremam iznenađenje za 10.02. i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se - rekao nam je Toni i dodao da je tako na kompletnom prostoru bivše Jugoslavije i da ljubav niko ne može razbiti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading