LEPA GLUMICA NAKON KEBINOG SINA LJUBI NJEGA Otkrila sve o misterioznom dečku, pa progovorila o potomstvu
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Teodora Bjelica bila je u odnosu sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom, a ljubav je doživela krah.

Nakon što je ovoj ljubavi odzvonilo, Teodora je vrlo brzo pronašla novu ljubav sa kojom je, kako kaže, srećna i zadovoljna, ali ga vešto krije od očiju javnosti.

- Oduvek sam verovala da moja bajka mene čeka. Verujem u brak, verujem u ljubav. Maštala sam o dečijim imenima, kao što mašta svaka devojčica - rekla je glumica, pa dodala:

- Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati. Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav - rekla je ona, pa progovorila o svom partneru. 

- Muškarac koji je osvojio moje srce ume najlepše da voli i to je ono što je meni najvažnije. Nije mi bitno čime se bavi, važno mi je samo da je pošten i vredan. Tradicionalna sam i žao mi je što su se te vrednosti u poslednje vreme izgubile i uloge zamenile. Za mene, muško je glava porodice, a žena stub. Nikada ne bih prihvatila nepoštovanje i nerazumevanje u odnosu - rekla je, pa dodala:

- Važno mi je da partner drži do sebe, svog zdravlja i tela. Esteta sam, volim sve što je lepo, a lepota je u oku posmatrača. Ne bih puno pričala o svom partneru. Bitno je da sam srećna i zaljubljena - rekla je Bjelica, ali nije krila da joj se muškarci udvaraju.

- Živimo brzo, pa se sada i udvaranje svodi na ono putem društvenih mreža. Ne mora da znači da je taj način loš, zavisi koliko je osoba domišljata - zaključila je glumica za Informer. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading