Teodora Bjelica, Severina, Igor Kojić
Foto: Alo/Printscreen

Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe, i glumica Teodora Bjelica, nedavno su stavili tačku na svoju emotivnu vezu nakon nekoliko meseci zabavljanja tokom kojeg su počeli i da žive zajedno.

Igor i Teodora

Foto: Alo/ilustracija

 

Par je navodno zakazao i venčanje, ali je veza prekinuta, na iznenađenje roditelja bivšeg muža Severine Vučković. Nesuglasice su se navodno desile kada su krenuli sa organizacijom venčanja, u mnogim stvarima se nisu složili te je Teodora shvatila da im u braku neće cvetati ruže jer im se stavovi ne podudaraju.

O svom raskidu nijednom nisu govorili za medije, a ćutnju je sada konačno prekinula upravo lepa i atraktivna glumica. Kako je objasnila, sa Kojićem "više nije išlo", a potom se osvrnula i na njegovu bivšu suprugu.

Teodora Bjelica

Printscreen

 

"Ljudi se upozanju u prolazu, vise da ne ide i raziđu se. Nismo se poklopili jednostavno, nije bilo svađa. Volim da slušam Severinine pesme, smatram da je ona vrhunski umetnik", rekla je kratko Teodra.

Potom je otkrila da je trenutno slobodna:

"Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane", rekla je Bjelica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading