Toni Cetinski
Foto: Alo/Saša Milutinović

Skandali zbog pojedinih javnih ličnosti koje su angažovane da pevaju na raznim skupovima širom regiona, ne jenjava, pa je tako, nakon Hrvatske, sada na udaru i Sarajevo.

Toni Cetinski nastupiće na obeležavanju 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine u Sarajevu, a nakon što je na press konferenciji otkriven celokupan program, nastao je opšti karambol.

Brojne javne ličnosti oglasile su se ovim povodom, a među prvima je bio kompozitor Vlado Podany.

- Odvratno! 40 godina od Olimpijade, a vi dovlačite nekoga ko nije iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine… Toni je super, vrhunski izvođač, ali što volite da se uvlačite svima van granica naše zemlje… sram da vas bude… "Ugasili" ste nam umetnike, kulturu, sreću i uvozite je da bi opravdali vaše uloge u tome… Zato napuštam Sarajevo i BiH… S "vama" ne želim da delim ni vazduh - napisao je on, a onda je reagovala i influenserka Hana Hadžiavdagić. 

- Baš me zanima da li bi iko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo dešavanje pozvao pevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovoriću vam - nikada! Pored toliko mladih perspektivnih pevača iz BiH i živih legendi, ti zoveš nekoga sa strane za obeležavanje 40 godina ZOI-a? Šta je s glavom? No comment - napisala je Hana.

Osim poznatih, brojni građani su takođe izrazili nezadovoljstvo.

- "Sramota", "Toni Cetinski ima veze s Olimpijadom ko Šerif Konjević sa Sinjskom alkom", "Bosna koja ima toliko pevača, zvezda... Tužna je ova odluka", "Ponižavajuće za Bosnu i Hercegovinu, za Sarajevo koje je iznedrilo takva imena" - bili su samo neki od komentara nezadovoljnih ljudi.

Toni, a ni njegov PR tim, još uvek se nije oglasio povodom celokupne situacije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading