Sergej Ćetković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevač Sergej Ćetković ne krije koliko je slab na decu, a sada je otkrio kakav odnos ima sa svoje dve ćerke, Milom i Lolom. 

Na decu sam najslabiji, sigurno. One su mi Ahilova peta. Kako-kad. Iz situacije u situaciju. Ponavljao sam mnogo puta dosad, vreme koje nam vaspitava decu i sve ono čime nam ih zatrpvaju je ogromna borba. Treba ih zaštiti. Teško je, ali ako osluškuješ i vodiš računa o tome, uspećeš - rekao je Sergej, pa se osvrnuo na svoje detinjstvo. 

- Model po kom sam ja vaspitavan se trudim da prenesem i na njih. Doduše, ne baš identično jer su mene tukli non-stop. Bio sam mnogo mnogo nestašan. Moje detinjstvo je mnogo drugačije od njihovog. Njima danas telefoni oduzimaju mnogo energije. Mi smo, ipak, odrastali uz neke kavlitetnije filmove. Žao mi je što ne koriste mozak - zaključio je Ćetković za Informer. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading