Ljuba Perućica
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Folk pevač Ljuba Perućica otvorio je dušu o braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, a potom i priznao sve o njihovom upoznavanju i kako je do istog i došlo.

- Upoznali smo se na televiziji, ja se toga i ne sećam, ali smo se zvanično upoznali kada me je zamolila da me snimi za emisiju ‘Paparazzo’, ona je vodila i uređivala tu emisiju. Rekao sam ‘okej, usluga za uslugu, tebi treba materijal za emisiju, a ti meni daš broj telefona’ i ona nije pristala ali igrom slučaja, Jelena, Dinčina sadašnja žena je radila sa njom na televiziji. Jeleni je trebala neka informacija o Dinči, pa je ona zamolila Katarinu da pita mene, a Kaća nije hteo da je ne bih smarao. Jelenu je interesovalo do kada ćemo Dinča i ja da budemo na zimovanju. Počeli smo da se dopisujemo, otišli smo na kafu i evo sada imamo sina - ispričao je Ljuba, pa se dotakao njenog problema sa cistama.

Da, ona je operisala benigni tumor, cistu na jajniku. To je sve na vreme urađeno, smanjila se mogućnosti da zatrudni, ali doktori kažu da kada se operišu u tom prvom periodu žene budu plodnije. Ona je morala da prima jedan hormon nakon operacije, taj hormon ne bi smeo da se prima ako je žena trudna, to se ne daje, ali su na konzilijumu rekli da mora da prima. Doktor je tako odredio, iako ona nije htela, imala je osećaj da to ne treba da radi. Taj hormon inače utiče na ženu u smislu da kada počne da prima hormon, žena ulazi u menopauzu i ne može da ostane trudna. Hvala Bogu, baš u tom periodu kada je primila prvi hormon, ona je ostala trudna, i vidiš kako se čuda dešavaju - ispričao je Perućica:

- Rekao bih ljudima da ne odustaju nikada, nama su godinama govorili da ide na veštačku oplodnju, a mi smo bežali od toga, znali smo da ne treba siliti stvari, da sve treba da bude prirodno. Doktori su nam govorili da ulazimo u godine i da treba da se odlučimo na veštačku oplodnju, mi smo razmišljali o tome kada su nas ubeđivali, ali nismo hteli. Kada se sve to izdešavalo, ona ostane trudna i na svakom tom konzilijumu se žalila na razne stvari, a doktori su joj govorili u fazonu ‘ma daj, šta ti znaš’. Moja žena je esteta, ona voli da se sredi, našminka, ne voli ni do prodavnice da ode ako nije sređena. Kada god je išla na konzilijum, ona se sredi i verujem da je nisu doživljavali uopšte, shvatili su je neozbiljno. Ona im je govorila da se ne oseća dobro, nadima se, stomak joj raste, a oni su joj rekli da je to zbog hormona - rekao je Ljuba za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading