Ljuba Perućica
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus nedavno su postali roditelji, a sada je pevač u emisiji "Zvezde Granda Specijal" ispričao sa koliko je emocija doživeo dolazak naslednika Alekseja na svet.

Naime, on je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.

- Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući - otkrio je Ljuba Perućica koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

- Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno, ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao - ispričao je Ljuba.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

- Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle pet minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim - rekao je Ljuba.

Podsetimo, Ljuba i Kaća dali su nasledniku ime Aleksej, a ona je ispričala kako su došli na tu ideju.

- Izvlačili smo papiriće, to je bio njegov predlog, onda se uhvaito za neko drugo ime, nismo mogli da se dogovorimo, a inače se oko svega dogovoramo.

Perućica je priznao da nije imao strah da uzme bebu odmah u ruke.

- Ja nisam imao strah, ja sam ga odmah uzeo kad su ga izneli iz sale. Pitao sam da li mogu odmah da ga uzmem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading