Milan Stanković
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Pevač Milan Stanković oglasio se na svom Instagram profilu gde je pravoslavnim vernicima čestitao Božić i pokazao kako je dočekao najradosniji praznik. 

Stanković je, kao i većina vernika Božić noćas dočekao u crkvi, odakle se i oglasio.

On je uslikao freske u crkvi u kojoj je na božićnoj ponoćnoj liturgiji dočekao najradosniji praznik i svojim pratiocima poželeo:

Milan Stanković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mir Božiji. Hristos se rodi - napisao je Milan.

Podsetimo, Milan se poslednjih godina potpuno posvetio veri i Bogu, a pričalo se i da će se pevač zamonašiti u jednom manastiru u bizini Budve. Međutim, do toga još uvek nije došlo. 

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao te pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog meta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i najbolje mesto za to je manastir - rekao je sagovornik u julu ove godine sveštenik manastira u Budvi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
stanko

07.01.2024 14:02

To je veoma važno šta je on izjavio. Cela Srbija je sa nestrpljenjem čekala da se on oglasi. Ja prošlu noć nisam spavao zbog toga