Zdravko Čolić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pevač Zdravko Čolić, po mnogima najveća balkanska zvezda svih vremena, dotakao se jednom prilikom proslave Božića i razbesneo mnoge izjavom.

Naime, on se prisećao kako se to slavilo u njegovom domu kada je bio mali, a komentari ispod snimka samo su se nizali.

- Imali smo jelku i sve je to bilo vezano za Novu godinu. Božić kao Božić nije bio zato što je bilo vreme socijalizma, komunizma… Nije se smelo obeležavati kao što je to kasnije bilo, kada su nastupile verske slobode - rekao je Čola.

 

Tviteraši su ovu izjavu dočekali na "nož" a šokantni komentari samo su se nizali, iako Čolić nije mislio ništa loše, već je samo javno rekao kakvo je stanje bilo u državi za vreme bivše Juge.

- „Šta sam se ja kolača najela na Božićima i Bajramima u Jugoslaviji, a nikad me nisu uhvatili! Sad vidim da sam ja zapravo bila disident“, „Čola zaražen virusom populizma“, „Biće da je ipak demencija u pitanju“, "Sram ga bilo da ovako nešto izjavi" - glasili su samo neki od komentara tviteraša koji su izjavu ove legende dočekali prilično negativno.

 

 

Zolić je tada takođe izjavio i da je njegov otac radio u policiji, a kao radnici državne uprave, nisu smeli da slave verske praznike, poput Božića i Bajrama.

- Ti verski praznici nisu imali odobrenje. Kasnije kada je sve to krenulo to drugim putem, svako je to obeležavao na svoj način - rekao je on i dodao:

- Danas svako ima pravo da slavi ono što hoće i voli - zaključio je pevač ne misleći ništa loše.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sasa pavlovic

05.01.2024 15:43

Dobra mu je boja sa kojom farba kosu i ja bih ali ne znam nijansu.