Film promo
Foto: Promo/Promo

Čuveni filmski studio, 20th Century objavio je prvi trejler za horor ostvarenje "Prvo predskazanje" (The First Omen) koje je snimljeno u američko-italijaknskoj koprodukciji i čije nas bioskopsko prikazivanje očekuje od 4. aprila.

Prema sinopsisu, priča prati mladu Amerikanku koja je poslata u Rim kako bi započela život u službi crkve. Tamo nailazi na tamu pod čijim uticajem dovodi u sumnju sopstvenu veru i otkriva zastrašujuću zaveru koja ima za cilj rađanje otelovljenja zla.

Scenario je nastao kao priča koja je predhodila čuvenom horor klasiku iz 1976. godine. Film "Predskazanje" (The Omen) sa čuvenim Gregori Pekom u ulozi američkog diplomate koga rimski sveštenik savetuje da nakon smrt sopstvenog deteta supruzi prećuti i podmetne usvojenog dečaka koga nayiva Demijan, ostvario je tada veliku popularnost, a u kategoriji za originalnu muziku ovenčan je nagradom Oskar.

Godine 2006. snimljen je rimejk, a sada skoro pola veka kasnije od prvog filma, 20th Century studio donosi scenario koji opisuje šta je sve predhodilo horor priči.

Uloge tumače Nel Tajger Fri (Nell Tiger Free), Sonja Braga (Sonia Braga), Ralf Ajneson (Ralph Ineson), kao i Bili Naj (Bill Nighy).

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading