Lea Kiš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Lea Kiš više od tri decenije u skladnom je braku sa izabranikom Momčilom Jokićem.

Momčilo je sportski novinar i književnik, a radi i kao profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu.

Voditeljka je jednom prilikom govorila o svom suprugu, te priznala da ne može da mu nađe manu.

Lea i Momčilo venčali su se nakon nedelju dana poznanstva, a njihova ljubavna priča počela je u liftu u zgradi "Politike". 

- Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala - rekla je ona, pa dodala: 

- S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana - rekla je Lea jednom prilikom za Hello.

Lea i Momčilo Jokić nakon tri godine braka dobili su ćerku Saru Miju. Njihova naslednica je sa 22 godine diplomirala režiju, zatim upisala master studije, a okušala se i pred televizijskim kamerama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading