Lea i Ivana
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pre mesec dana Lea Kiš je isprozivala svoje koleginice, a Ivana Šopić joj je brže-bolje još tada udarila kontru i žestoko uzvratila.

Međutim, ni to joj izgleda nije bilo dosta. Naime, danas je ponovo, gostujući kod Sanje Marinković, potkačila koleginice, a sve ukazuje na to da opet aludira na Leu Kiš:

- Neko može da se uvredi kada ga nazovu ''voditeljka''! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima suži slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od ih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sama sada, rekla je ona i dodala:

- Oduvek sma bila hraba...nikad nisma razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam s euvek za sve u živou usudila! To je i moj savet mladim devojkama, rekla je ona.

Podsetimo, Lea je ovako prva potkačila devojke koje su nakon rijalitija postale voditeljke:

Naime, ona je rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading