Nadica Ademov
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Za Nadicu Ademov godina za nama bila je jedna od najlepših jer je rodila ćerku kojoj su ona i njen partner dali ime Melina.

Od prvog dana njenog rođenja mlada pevačica ističe koliko je srećna, te da joj se život promenio, a sada je sumirala utiske u iz 2023. godine.

- Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najlepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe... Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini. Želim da se u sledećoj godini posvetim pre svega njoj i naravno vama, mojoj vernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vreme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svetlost dana u prvoj polovini sledeće godine. Verujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim srećnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare – napisala je Nadica i dodala:

Nikada neću zaboraviti trenutak kada je ona došla na svet. Taj osećaj je neopisiv i unikatan. Jer sve i da dođe drugo dete, sigurna sam da ću biti presrećna, ali ovo je prvi put da sam osetila da sam majka, i to se ne može ponoviti. Inače, strah je i dalje prisutan kod mene, bojala sam se i da je uzmem jer ona je toliko mala i deluje krhko, mada je sad još i porasla kolika je bila prvih dana. Ali, znala sam da moram, i sada već to sve ide svojim tokom. Učim se svakoga dana, I dobro mi ide, ali pomažu mi mnogo i majka i svekrva - napisala je pevačica na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading