Boki 13
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 oglasio se na društvenim mrežama, te pokazao kako provodi praznične dane.

Naime, Boki je pozirao u svom stanu pored okićene novogodišnje jelke, a u rukama je držao jastuk sa Deda mrazom.

- Dom je najdragocenije mesto na svetu. Srećna Nova 2024! U Novoj 2024. godini želim vam beskrajnu sreću i zdravlje, mnogo radosti i blagostanja. I verujte, i verujte, i verujte snažno i nikada ne odustajte od svojih ciljeva koliko god da je teško i nemoguće. Čvrsta vera, iskrena želja i pozitivna misao pomažu! Da ste živi i zdravi. Srećna Nova godina - napisao je Boki na svom Instagram profilu. 

Podsetimo, Boki 13 je nedavno otkrio da mu je zdravlje ugroženo, jer je ostao bez 90 odsto stomaka i sad uči da živi s tim, a uz sebe uvek mora da nosi terapiju. Boki 13 je istakao da svaka komplikacija može da mu ugrozi život.

- Moje zdravstveno stanje, iz dana u dan, uz bilo kakvu komplikaciju, moglo bi da bude opasno po život. Dijagnostikovana mi je 'crevna metaplazija' stomaka i deo tankog creva, preko 90 posto je uklonjeno. Tužno je što je moje zdravstveno stanje postalo tema rasprave u celoj zemlji. Čovek kome je izvađeno preko 90 odsto stomaka je imao subtotalnu gastrektomiju zbog prisustva više od osam čireva - crevna metaplazija, što znači prekancerozno stanje - rekao je šoumen i naastavio:- Trenutno ponovo imam čireve i nekoliko varikoziteta (krvarenje iz želuca, pri. auto) koji su opasni po život. Sa ovakvim zdravstvenim stanjem nisam bio u stanju da budem u zatvoru, u kojem sam izdržavao kaznu na koju sam pravosnažno osuđen i zbog toga sam pušten na kućno lečenje. Sa sobom nosim čitavu terapiju da bih funkcionisao, pored toga što imam ozbiljan režim ishrane, koji zahteva posebnu hranu da bi funkcionisao", rekao je Boki 13 za "skopje1.mk"

Podsetimo, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading