Dragana Kosjerina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedna od najlepših i najomiljenijih voditeljki u Srbiji Dragana Kosjerina razlog je što su mnogi prikovani za ekrane kada se emituje kviz "Ja volim Srbiju".

Dragana je ovog puta pozirala u crvenoj haljini, u skladu sa praznicima, a ono što je mnoge potpuno iznenadilo, jeste šminka poznate voditeljke.

Iako smo navikli da je vidimo u prirodnijem, svedenom izdanju, Dragana je priznala da ju je sminker nagovorio da malo eksperimentiše, a sudeći po izgledu, donela je pravu odluku.

Njena linija je posebna priča, a o čemu se radi pogledajte u nastavku:

Podsetimo, Dragana Kosjerina od samog svog pojavljivanja zadobila je velike simpatije gledalaca, te važi za jedno od omiljenih TV lica, ali isto tako nosi titulu i jedno od najlepših voditeljki na našim prostorima.

Međutim, mnoge intrigira njen privatni život koji uspešno krije od medija i javnosti, te se njenoj dugogodišnjoj karijeri ne može prepisati nijedan skandal. 

O poreklu i karijernom putu jedne od najlepših i najomiljenijih voditeljki u Srbiji Dragane Kosjerine malo se zna.

Danas je urednik i voditelj na Radio-televiziji Srbije, a svoje prve televizijske korake napravila je na televiziji "Sport Klub" gde je izveštavala o sportskim aktuelnostima.

Dragana Kosjerina rođena je 1987. godine u Sarajevu, odakle se sa 5 godina preselila u Beograd. Prvo se bavila manekenstvom, svoju karijeru je započela u 17. godini. Nakon niza uspeha, 2004. je osvojila titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije Models.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading