Dragana Kosjerina
Foto: Alo/Printscreen

Dragana Kosjerina od samog svog pojavljivanja zadobila je velike simpatije gledalaca, te važi za jedno od omiljenih TV lica, ali isto tako nosi titulu i jedno od najlepših voditeljki na našim prostorima.

Međutim, mnoge intrigira njen privatni život koji uspešno krije od medija i javnosti, te se njenoj dugogodišnjoj karijeri ne može prepisati nijedan skandal. 

O poreklu i karijernom putu jedne od najlepših i najomiljenijih voditeljki u Srbiji Dragane Kosjerine malo se zna.

Danas je urednik i voditelj na Radio-televiziji Srbije, a svoje prve televizijske korake napravila je na televiziji "Sport Klub" gde je izveštavala o sportskim aktuelnostima.

Dragana Kosjerina rođena je 1987. godine u Sarajevu, odakle se sa 5 godina preselila u Beograd. Prvo se bavila manekenstvom, svoju karijeru je započela u 17. godini. Nakon niza uspeha, 2004. je osvojila titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije Models.

Želela je da bude stomatolog i iako je završila Zubotehničku školu kao odličan đak, odlučuje da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu, međutim u tome ne uspeva, pa se upisuje na Fakultet za kulturu i medije, na kojem uspešno diplomira, a potom završava master akademske studije pri UNESCO katedri za kulturnu politiku i menadžment pri Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

PRIVATAN ŽIVOT KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Ovo je prava istina o poreklu Dragane Kosjerina, niko nije imao pojma

Printscreen

 

Na RTS-u trenutno vodi kviz Ja volim Srbiju i emisiju Luda noć. Vodila je Jutarnji program od 2016. godine pa sve do kraja 2019 godine. 2018, 2019. i 2020. je bila među voditeljima Beovizije, srpskog izbora za predstavnika na Pesmi Evrovizije.

Inače, njeno srce osvojio je zgodni stomatolog Bojan Perduv, sa kojim je voditeljka već godinama u vezi.

Oni su se i verili i planirali svadbu na leto 2020. godine, ali je pandemija koronavirusa poremetila njihove planove, te su venčanje odložili.

„Bojan je moja najveća podrška, on je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me“, rekla je Dragana jednom prilikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading