PEVAČ IMAO 2 PROMILA ALKOHOLA U KRVI? Šok! Ovo su svi detalji frke u Sopotu, a u sve umešan reper MC Stojan
Foto: Printscreen/instagram

MC Stojan napio se i povredio padom niz stepenice, pa udario u gajbe koje su bile posložene  ispred, u jednoj kafani u Sopotu.

Kako su medijii preneli, on je u policiji tvrdio da ga je neko, navodno, napao i gurnuo što međutim, kako je prvobitno svedok iz kafane koji je prisustvovao incidentu tvrdi, a kako prenose mediji, nije istina.

Izvor blizak domaćim medijima o slučaju sada otkriva još detalja, uključujući i to da je Stojan te noći imao preko dva promila alkohola u krvi.

- MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko 2 promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge - otkriva izvor za domaće medije. 

- Stojan je sutradan pristupio u policijsku stanicu sa namerom da povuče krivičnu prijavu, a da li je to prihvaćeno, tužilastvo nije obavesteno. Za sada prijava nije dostavljena tužilaštvu - dodaje sagovornik Telegrafa blizak slučaju.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt sa Stojanom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading