ISTINA O PADU I NAPADU NA MC STOJANA Evo šta se zaista desilo u kafani u Sopotu
Foto: Printscreen Instagram

MC Stojan napio se i povredio padom niz stepenice, pa udario u gajbe koje su bile posložene  ispred, u jednoj kafani u Sopotu.

Kako su medijii preneli, on je u policiji tvrdio da ga je neko, navodno, napao i gurnuo što međutim, kako je prvobitno svedok iz kafane koji je prisustvovao incidentu tvrdi, a kako prenose mediji, nije istina.

- MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko 2 promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge - otkriva izvor i dodaje:

- Jeste, bio je ovde. Popio je mnogo alkohola... Nije bilo fizičkog sukoba, on je dečko pao niz stepenice, u ove gajbe ovde, a mislio je da ga neko napao, gurnuo. Sutradan se izvinjavao, kao, nije znao šta je radio - počeo je priču čovek koji je te noći bio na licu mesta.

- Otišao je u policiju i prijavio je da je napadnut, pa se nije sećao da je već jednom bio i otišao je ponovo. Zakačio se on sa jednim... Ali, nije izbila tuča, sve je ostalo na rečima, stvarno ga niko nije dirao. Vlasnik nije ni bio tu, bio je njegov sin - dodao je ovaj izvor za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading