Marko Bijelić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tragedija koja je porodicu Dragane Mirković i Tonija Bijelića zavila u crno veoma je pogodila i njihovog naslednika, Marka Bijelića, koji nije mogao da sakrije tugu.

Naime, Dragani je preminula svekrva, Tonijeva majka, a Markova baba, što je njega potpuno slomilo.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram objavivši tom prilikom njenu fotografiju iz mlađih dana.

Marko je stavio emotikon belog goluba, kao i datum kada se Marta rodila, ali i preminula, što je dodatno potresno.

Podsetimo, nakon tragedije u porodici, hitno se oglasio i PR tim Dragane Mirković, a saopštenje vam prenosimo u celosti.

- Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana! - stoji u zvaničnom saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading