Ana Korać
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dosta se spekulisalo šta su pravi razlozi razvoda starlete Ane Korać i misterioznog biznismena kog je krila od javnosti od samog početka veze.

Poznato je, što je i ona sama u više navrata potvrdila, kao i njeni poznanici i prijatelji, da je želja njenog partnera da se ne eksponira javno, kao i da se Ana povuče iz medija, te mnogi sumnjaju da je to razlog kraha braka.

- Svesna sam da sam ja deo javne scene, ali moj izabranik nije i ne želi to da bude. Zbog raznih spekulacija, laži i nagađanja uspem da ga nagovorim da bar na mrežama pokažem ono što su mi prioriteti, a to je porodica. Ne krijem ništa, onaj ko treba to i zna. Da li ja nekome treba nešto da dokazujem - ne. Privatnost nema cenu i ja poštujem želju mog partnera, pokažem onoliko koliko smatram da je dovoljno - pričala je ona, a i Maca Diskrecija je nedavno izjavila da je moguće da joj je muž postavio ultimatum.

- Kod nje me nervira to što se povukla. Udala se bogato, on je njoj verovatno postavio ultimatum. Ako si se udala bogato, što se povlačiš? Mnogi ne znaju ko je njen muž, ja znam, bogat, nepoznat lik. Biće teško ako se raskantaju - pričala je Maca za Hype.

I voditelj Milan Milošević je, gostujući nedavno u našoj emisiji Alo! Naslovna, izjavio da je načuo da je želja Aninog supruga da se ne eksponira u medijima, ni on, a ni ona. 

- Sve to ide svojim tokom, postala je majka, želi da uživa u majčinstvu. Koliko sam načuo, želela je da ispuni želju svog supruga, njemu ne odgovara da Ana bude toliko prisutna u medijima - rekao nam je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Veki

29.12.2023 22:45

Ko je bre ova izoperisana starleta koja je lovla bigatog muza i ulovla, bolje zeno idi i radi nesto a ne da se samo kezis sa tim vrstackim zubima, fuj