Ana Korać
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Ana Korać danas je za Alo! potvrdila da se razvodi od uglednog biznismena iz Obrenovca, a mi smo se prisetili svih njenih ranijih veza, kao i frajera sa kojima su je dovodili u vezu.

Pre udaje za biznismena iz Obrenovca Ana je bila u dugoj vezi sa Davidom Dragojevićem kojeg je u Zadruzi preotela od  starlete Aleksandre Subotić.

David i Ana su čak pominjali i da će se venčati, a i živeli su zajedno u iznajmljenom stanu u Beogradu. Međutim, od venčanja sa njim nije bilo ništa.

Od ostalih rijaliti igrača, Ana je kratku aferu imala i sa Markom Markovićem, Crnogorcem koji će ostati upamćen po vezi sa Stanijom Dobrojević, kao i neobaveznoj aferi sa Žanom Omnijom.

Takođe, Marko Janjušević Janjuš nikada nije krio koliko je odlepio za Anom, ali njihova šema nikada nije do kraja potvrđena niti raskrinkana.

Pisalo se i da je Ana, navodno, imala aferu sa Slobom Radanovićem, zbog čega je, navodno, prekinuto i njeno veliko prijateljstvo sa Kijom Kockar sa kojom je bila nerazdvojna u Zadruzi 1. Čak je najviše i tešila zbog Slobine preljube sa Lunom Đogani.

Osim njih, Anu Korać dovodili su u vezu i sa imućnim biznismenom Danielom Nedeljkovićem koji je danas u srećnom braku sa poznatom pevačicom Anom Sević.

Na listi afera Koraćeve pominjali su se i izvesni Karlo, Suki, Filip Mijatov, Zafir...

Podsećanja radi, Ana Korać godinama je patila za svojim prvim momkom. Kako su tada za medije navodili izvori bliski starleti iz Ivanjice, ova zadrugarka je tokom srednje škole bila u ljubavnoj vezi sa sugrađaninom Borislavom Mihailovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

 

- Prvo je bilo sve super između njih, a onda su krenuli problemi. Borislav je preko Aninih prijatelja često znao da joj šalje cveće na kućnu adresu kada se posvađaju. Međutim, Anu je povredilo kada je saznala da ju je Borislav prevario sa drugom devojkom, zbog čega je godinama patila - rekao je tada izvor za Pink.

Podsetimo, Ana je za Alo! danas priznala da se razvodi od biznismena iz Obrenovca. Kako je Alo! ekskluzivno saznao, on je imućan i radi dva posla.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading