Miloš Bojanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Miloš Bojanić poseduje velelepnu vilu u Sremskoj Kamenici, a pre dve godine odlučio je da počne sa izdavanjem ove luksuzne nekretnine.

Mnoge javne ličnosti istakle su da im Bojanić nikada nije dao popust, a pevač je jednom prilikom otkrio zbog čega je došao do te odluke.

- Otkrio sam javno da izdajem kuću i onda su pohrlili mnogi sa estrade, jer im je ovo bila prilika da preko agencije dođu i da vide vilu. Ma pevači su užas, čime se sve bave. Samo da bi posle mogli da me ogovaraju, da li mi je nešto jeftino unutra ili ne - rekao je Bojanić, pa dodao: 

- Zato ko god da me okrene, ja ih samo prebacim na moju ženu Branku i njenu drugaricu, jer se njih dve bave rentiranjem i dogovaranjem. Eto, odmah su me popljuvali da Tini Ivanović nisam dao popust kada je snimala spot kod mene, a ja nisam ni znao da je ona iznajmila - rekao je pevač jednom prilikom.

- Miloš je takav. On godinama ima kuću u Crnoj Gori i kogod od pevača da ga je zvao za apartman, cena je bila i skuplja nego za ostale. Zna da estradnjaci imaju lovu, pa hoće da ih ošuri, ili je to njegov način da ih otkači. Tako da i sada ovo sa ovom vilom nije ništa čudno. Sve je prebacio na Branku, tako da se on nigde ne pojavljuje. A dosta filmadžija dolazi da razgleda kuću za snimanje serija i filmova, pa mi se pohvalio da će imati dobru zaradu. Kod njega nema cenkanja jer je baš zaguljen po tom pitanju i traži 700 evra za dva dana snimanja - rekao je izvor blizak pevaču za "Svet" pre dve godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading