Miloš Bojanić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Brojne javne ličnosti ne mogu da se pohvale ni diplomom srednje škole, ali to nije slučaj i sa folkerom Milošem Bojanićem.

Naime, malo je poznata činjenica u javnosti da je Miloš vanredno završio srednje obrazovanje, a potom i fakultet.

Bojanić je u Novom Sadu završio Saobraćajni fakultet.

Nakon završenog fakultetskog obrazovanja, folker je radio kao direktor u jednom novosadskom preduzeću, ali je, nakon snimljenog prvog albuma, napustio posao.

- Ja sam pored mog redovnog posla pevao po kafanama, po svadbama, svuda po Srbiji, a u isto vreme i polagao ispite. U „Parking servisu“ sam napredovao, bio sam prvi direktor te firme. Svakog petka sam krao taj jedan sat na poslu, izađem malo ranije i odem u Beč. Tamo sam pevao petak do četiri, subota do četiri, u nedelju uveče završim malo ranije da bih u ponedeljak bio na poslu. Dok sam radio kao saobraćajni inspektor, počeo sam da gradim svoju prvu kuću u Futogu. Pevao, putovao, radio u firmi, studirao i gradio... To je bilo ludilo, i nije mi bilo teško, jer sam znao da hoću da uspem. Moj prvi dvorac nastao je još dok sam bio student - rekao je on jednom prilikom i dodao:

- Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svet muzike. Nije bilo u redu prema ostalim kolegama iz „Parkinga“ da često odsustvujem sa posla zbog pevačkih angažmana - pričao je Bojanić za domaće medije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading