KAD SAM REKLA DA JE GENERAL NALETEO NA MOJU PESNICU: Ljupka Stević brutalno iskrena o svojim najtežim danima: Bila sam psihički loše
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Ljupka Stević u jednom intervjuu priznala je koliko se loše osećala prilikom raskida sa dugogodišnjim emotivnim partnerom, bivšim policijskim generalom Dragišom Simićem, za kojeg je čak izjavila i da je "naleteo na njenu pesnicu".

Ona je u emisiji ispričala i kako sada gleda na ljubavni skandal koji se desio pre više od tri godine nakon raskida sa bivšim policijskim generalom Dragišom Simićem.

- Doživela sam pad, ali nisam znala da sam tolika lavica, ojačala sam, postala sam nesalomiva, odgovorna sam, sve što mi se loše desilo, donelo mi je i mnogo dobrih stvari. Sazrela sam kao osoba, ali kada si zaštićen i imaš nekoga ko te je stitio i čuvao od spoljnih uticaja, nemaš percepciju koliko možeš - kazala je Ljupka koja je objasnila i svoju izjavu da je tadašnjeg parnera čak i udarila pesnicom:

- Kada sam rekla da je general Simić slučajno naleteo na moju pesnicu, nisam planirala da budem zabavna, jednostavno sam psihički bila jako loše. Žao mi je te Ljupke, meni mene bude žao, bilo mi je izuzetno teško - kazala je Ljupka koja je priznala da joj je žao same sebe od pre tri godine:

- Žao mi je mene od pre tri godine, nisam znala šta radim, padala sam sve niže - istakla je pevačica. 

Podsetimo, Ljupku Stević pre dve godine zatekla je nemila situacija u kojoj joj je opljačkan stan u Beogradu, a sada je priznala da zbog toga i dalje ima traume. 

Kako je sada otkrila, i dalje se pribojava kada ulazi u svoj dom iako je od pljačke prošlo dosta vremena. 

- Traume vučem još uvek. Kad god se otključa stan i kada otvorim vrata, očekujem nalet hladnog vazduha zbog toga što je neko otvorio prozor. Očekujem da su mi stvari pobacane. Uvek se prvo uverim da nije to, pa tek onda uđem u stan - rekla je Ljupka u jednoj emisiji. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading