Nina Badrić
Foto: Alo/Promo

Gostujući u jednoj emsiji, osim o svojoj karijeri, ali i detaljima iz privatnog života, pevačica Nina Badrić uputila je javno čestitku Mariji Šerifović.

Naime, Nina ne krije koliko joj se divi i koliko je srećna zbog dečaka Maria koji se rodio početkom decembra u Americi, a imala je i važnu poruku za mlađu koleginicu Aleksandru Prijović.

- Jako me je obradovala, nisam to znala. Srce mi je zaigralo zbog nje. I ona je jedna snažna žena koja je svoju najveću životnu ljubav dočekala i presrećna sam zbog nje, kao i zbog njene majke - istakla je Nina nesebično, a potom se osvrnula na vrtoglavi uspeh Aleksandre Prijović koja je napunila čak pet Arena u Zagrebu.

- Nisam bila na koncertima Aleksandre Prijović jer nisam bila u Zagrebu tih dana. Pustila sam joj poruku da raširi krila, leti i uživa. Aleksandra me je pozvala da dođem, ali obaveze su me nažalost odvele na sve druge strane. Jako mi je drago što je jedna devojka doživela tako veliki uspeh. Svi komplimenti i njoj i Filipu. Napravili su veliku stvar i oborili rekorde - kazala je Nina na Blic TV.

Podsetimo, Mariji Šerifović rodio se sin Mario početkom decembra, pa su joj mnoge kolege čestitale tim povodom i izrazile divljenje što se odlučila da se kao majka ostvari uz pomoć surogat majke. Sa druge strane, Aleksandra Prijović ostvarila je nezapamćen uspeh u Zagrebu, pa ne čudi što se Nina obema koleginicama divi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading