Dunja Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić je obeležila muzičku scenu pre više od 13 godina, ali iza svetala reflektora krije se životna priča koja je daleko od glamura. Otkrila je da je odrastala u okruženju koje joj je pružilo sve materijalne stvari, ali ne i emocionalnu podršku.

Dunja je otkrila da je problem sa pićem počeo da eskalira kada je imala samo 15 godina, u vreme kada su se njeni roditelji razvodili. Očev nezdrav odnos i majčina teškoća da se nosi sa rastankom ostavili su dubok trag na nju.

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namernica - ispričala je "šefica podzemlja" tada u jednoj emisiji, pa priznala da se odala porocima i da je želela sebi da oduzme život. 

Ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu otkrila da je svojevremeno spavala na ulici.

- Sećam se kad sam spavala na ulici, bez hrane i novca, slomljena i mnogo uplašena. Sećam se bolnice, čudnih snova i stanja kada sam bila polumrtva. Sećam se roditelja koji plaču. Sve je to bilo pre samo godinu dana. Sada stojim pored mora, u lepoj odeći, prijatelji su mi na telefonu, imam posao i život mi je pod kontrolom - napisala je Dunja tada na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading