Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kontraverzna bivša pevačica Dunja Ilić, sada Ajla Begović, se do pre par dana javno obračunavala sa članovima porodice sa kojima je bila u sukobu oko nasledstva, a sada joj se gubi svaki trag!

Naime, ona je, prema svom priznanju, ujela sopstvenu majku za ruku, a zatim je iznela čitav niz optužbi na račun Milana Stankovića u kojima je navodila i navodno iskorišćavanje maloletnika.

Ona se, navodno, nikome nije javila na telefon, a od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama, što ne liči na nju.

Ipak, postoje navodi da društvena mreža "X", vrvi od apela da se pronađe nekadašnja pevačica, i to od strane komšinice njene majke:

- Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu - objava je na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Ilićeva je ostavila svoje pratioce u šoku, kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Ona se nakon toga oglasila i otkrila zbog čega ima problem sa porodicom.

- Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla - rekla je Dunja za Blic dan.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading