Goca u emisiji
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Pevačica Goca Tržan poznata je po svom britkom jeziku, ali ipak postoje teme o kojima nerado govori.

Iako slovi za veoma samostalnu i jaku ženu, Goca je svojevremeno priznala da je doživljavala partnersko nasilje koje je, kako je rekla, preraslo u patologiju.

- Posle prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo koškanje, unošenje u facu i onda davljenje. Nije ni bilo jutra pošto nisam spavala. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, a izvinjava ti se da više nikada to ne bi uradio - rekla je Goca i dodala: 

Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli. Ustvari, mislila sam da će me zavoleti ako ga promenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspeti da promeni muškarca - rekla je i dodala:

- Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu - rekla je pevačica za "Kutak.net" aludirajući na Ivana Marinkovića. 

Goca se zatim dotakla i svojih pesama, te istakla da se u mnogim stihovima kriju delovi njenog života.

- Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! Istina je, varala sam partnera. (smeh) To je to... Bila sam devojka, igrala sam se - izjavila je Goca svojevremeno za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading