Jovana Tipšin
Foto: Alo/Printscreen

Popularni folker Miroslav Ilić večeras održava koncert u Areni, a da ga podrži i uživa u spektaklu došla je i njegova koleginica, pevačica Jovana Tipšin.

Jovana je došla vidno raspoložena i spremna da uživa u pevačevom spektakltu, a tom prilikom je uputila i čestitke Mariji Šerifović, koja je dobila bebu uz pomoć surogat majke, a srećne vesti su obelodanjene u toku dana.

Jovana Tipšin

Printscreen

 

- Čula sam malo pre informaciju. Čestitam joj ovim putem, divno. Da joj dete ispuni još više život - istakla je pevačica za Alo!

Tipšinova je takođe otkrila koja joj je omiljena pesma starijeg kolege, kao i gde joj dečko i da li će u sledećoj godini stati na ludi kamen.

- Omiljena pesma mi je "Još te nešto čini izuzetnom", uživaću večeras u ženskom društvu a momka krijem kao zmija noge. Na ludi kamen bih volela da stanem.

Inače, Marija Šerifović je istakla da je njen put od želje da ima svoje dete do dolaska bebe na svet bio dug, ali da ga je prošla jer je imala veliku želju da bude majka.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario, a na pitanje ko je otac deteta i da li je njegov identitet uopšte važan, Marija kaže:

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve - rekla je Marija za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading